New Music

HIFI, THUISBIOSCOOP & INTEGRATIE
SINDS 1979 IN DIENST VAN UW PASSIES

Hallo,
Wij heten u welkom bij NEW MUSIC.

Sinds de schepping heeft bestaan, heeft de mens geprobeerd de emoties die hij voelt over te brengen, te herstellen, te herstellen en te verlengen. Muziek en film bieden bijna eindeloze creatieve mogelijkheden. Al meer dan een eeuw maken technieken het mogelijk om deze emoties op te lossen, te delen en op verzoek opnieuw te beleven. Jaar na jaar verschillen de manieren echter, technologieën evolueren.

In een paar decennia bracht het materiaal van huiselijke restitutie ons steeds dichter bij de emotie die gevoeld wordt tijdens "live" optredens. Het is een feit dat veel merken tegenwoordig elektronica aanbieden met indrukwekkende prestaties.

Het zou daarom voldoende zijn om gereputeerde apparatuur aan te schaffen om de hoogten te bereiken waar elke muziekliefhebber of cinefiel van droomt ... Meerdere decennia ervaring op het gebied van de verkoop en installatie van hoogwaardige en zeer hoogwaardige apparatuur bewijzen ons het tegenovergestelde. Om tot een weergavesysteem te komen dat u jarenlang tevreden zal stellen, is meer dan ooit een grondige kennis van de op de markt aangeboden producten, een onberispelijke technische kennis en een grote gevoeligheid vereist.

De beste machines die slecht zijn gekoppeld of slecht zijn geïnstalleerd, leveren enig resultaat op. Onze expertise biedt u, naast een onvoorwaardelijke liefde voor muziek en gefilmde werken, de garantie om materiaal te verwerven dat uw passie waard is.

Elke droom, elk budget verdient speciale aandacht en we maken er een punt van om die van u te eren.

NEW MUSIC Team

Adres

Chaussée d'Ixelles 343
Ixelles
1050 - Belgium

Bekijk adres >

Contactinformatie

  • Telefoonnummer: +32(0) 2 647 71 70
  • E-mail: contact@newmusic.be
  • Website http://www.newmusic.be/

Openingstijden

Maandag:         Gesloten
Dinsdag:           10:30 – 18:30
Woensdag:       10:30 – 18:30
Donderdag:      10:30 – 18:30
Vrijdag:             10:30 – 18:30
Zaterdag:          10:30 – 18:30
Zondag:            Gesloten