Hifi Klubben – Den Haag

OVER DE WINKEL

Van 2015 tot 2018 hebben we met veel plezier onze winkel aan de Venestraat gerund en hebben we veel Hagenaars en Hagenezen kennis kunnen laten maken met ons motto ‘Bad Sound Kills Good Music’. Maar de winkel werd gewoon te klein en onze ambities te groot! Daarom zitten we sinds augustus 2018 in een prachtig nieuw pand op het, oh zo gezellige, Noordeinde. Het Noordeinde in Den Haag staat bekend om de vele galeries en hippe restaurantjes, leuk om te combineren met een bezoek aan de beste hifi winkel van de Hofstad!

De winkel is zeer ruim opgezet zodat we je alles kunnen laten zien en horen wat je maar wilt: prachtige televisies, gebruiksvriendelijke streaming apparatuur, handige Bluetooth speakers, onverstoorbare noise-cancelling hoofdtelefoons en natuurlijk serieuze stereo- en surroundsystemen voor de echte muziek– en filmliefhebbers.

Onze mensen zijn stuk voor stuk grote muziekliefhebbers en kenners van de apparatuur die wij verkopen, dus wij weten waar we over praten. Wij vertellen geen onzin, wij luisteren écht naar je en helpen je de beste beeld- en/of geluidsoplossing te vinden. Zo makkelijk kan het zijn!

Wij willen maar één ding en dat is dat je nog jarenlang geniet van je aankoop. Daarom geven we 5 jaar garantie op alles (gratis!) en heb je 60 dagen de tijd om je apparatuur te ruilen. Toch liever een grotere TV? Geen probleem bij HiFi Klubben Den Haag. En voor de prijs hoef je ook niet ergens anders heen - check het zelf maar.

HiFi Klubben Den Haag is makkelijk bereikbaar met de fiets en openbaar vervoer. Kom je liever met de auto, parkeer deze dan in parkeergarage Noordeinde – slechts 350 meter van onze winkel. Op Noordeinde zelf zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen waar je maximaal twee uur mag staan en voor het ophalen van je nieuwe aankopen kan je ook even parkeren op de stoep voor de deur. Wij helpen je met inladen zodat je snel weer door kan.

Je aanschaf thuis laten bezorgen en installeren? Geen probleem, we plannen graag een van onze ervaren buitendienst medewerkers voor je in voor een onvergetelijke ‘HiFi Klubben Experience At Home’!

 

Adres

Noordeinde 160
Den Haag - Den Haag
2514 GR - Netherlands

Bekijk adres >

Contactinformatie

  • Telefoonnummer: +31(0) 70 73 70 769
  • E-mail: denhaag@hifiklubben.nl
  • Website https://www.hifiklubben.nl/winkels/den-haag/

Openingstijden

Maandag:         Gesloten
Dinsdag:           10:00– 18:00
Woensdag:       10:00– 18:00
Donderdag:      10:00– 18:00
Vrijdag:             10:00– 18:00
Zaterdag:          10:00– 18:00
Zondag:            Gesloten