Hifi Klubben – Breda

OVER DE WINKEL

HiFi Klubben Breda vind je midden in het gezellige stadscentrum, in een zijstraat van de Grote Markt. Na binnenkomst via de mooie ‘retro’ etalage loop je het beeld –en geluid walhalla van Breda en omstreken binnen!

We beschikken over meerdere luisterwanden waarvan een aantal in afgesloten ruimtes, zodat je in alle rust de demonstratie van je leven kan ondergaan. Want we doen niets liever dan jou laten horen hoe de verschillen klinken tussen al die mooie apparatuur – en écht: ook jij hoort het verschil!

Ons team van enthousiaste ‘locals’ weet echt alles over de merken die we hebben staan. Heb je een lastige vraag over die nieuwe televisie? Wij weten raad! Wil je het verschil weten tussen de verschillende streaming merken? We leggen het je haarfijn uit!

Als je met de auto wilt komen kan je het beste parkeren in parkeergarage BARONES. Tien minuten lopen en je staat bij ons binnen. Als je met de auto voor de deur wilt komen om spullen op te halen dan kan dat elke dag tot 11:00 uur, daarna is de binnenstad niet bereikbaar voor auto’s.

Liever thuis laten bezorgen? Ook dat kan. En onze ervaren buitendienst medewerkers kunnen het zelfs allemaal speelklaar voor je achter laten.

Welkom bij HiFi Klubben Breda!

Adres

Korte Brugstraat 10
Breda - Breda
4811 ZA - Netherlands

Bekijk adres >

Contactinformatie

  • Telefoonnummer: +31(0) 76 30 33 959
  • E-mail: breda@hifiklubben.nl
  • Website https://www.hifiklubben.nl/winkels/breda/

Openingstijden

Maandag:         Gesloten
Dinsdag:           10:00 – 18:00
Woensdag:       10:00 – 18:00
Donderdag:      10:00 – 18:00
Vrijdag:             10:00 – 18:00
Zaterdag:          09:00 – 17:00
Zondag:            Gesloten