Hifi Klubben – Alkmaar

HiFi Klubben Alkmaar opende in september 2016 haar deuren, als 10e HiFi Klubben winkel van Nederland!

We ontvangen je graag in onze mooie en ruim opgezette winkel in hartje centrum. Zoek je een nieuwe televisie? Een nieuwe SONOS voor je badkamer? Of wil je nou eindelijk eens die speakers kopen waar je al zo lang van droomt? Je weet nu waar je moet zijn als je in Noord-Holland woont!

Ons ervaren team medewerkers kan je echt alles vertellen over de apparatuur die we hebben staan en zijn in staat tot het geven van ‘mind blowing’ demo’s - ze doen niets liever! Alles, maar dan ook echt alles, staat demonstratieklaar opgesteld, dus waar wacht je nog op? Ook als je niet direct iets nodig hebt, maar gewoon wel eens wilt horen hoe een echte installatie klinkt vergeleken met dat plastic Bluetooth speakertje van je vrienden, ben je altijd welkom.

Je aanschaf thuis laten bezorgen en installeren? Geen probleem, en als het niet te ver is komen we zelfs met onze eigen ‘custom made’ HiFi Klubben bakfiets bij je langs. Hoe leuk is dat?

HiFi Klubben Alkmaar is goed bereikbaar per fiets (fietsenrekken voor de deur!) en met de auto kan je tot 11:00 uur voor de deur komen als je iets wilt ophalen. Als je de auto langer wilt parkeren kan je het beste naar APCOA PARKING Grote Kerk, deze is letterlijk om de hoek. Als deze vol is wijk je uit naar de parkeergarage De Singel. Met 10 minuten lopen ben je bij ons.

Adres

Koorstraat 22
Alkmaar - Alkmaar
1811 GP - Netherlands

Bekijk adres >

Contactinformatie

  • Telefoonnummer: +31(0) 72 737 03 76
  • E-mail: Alkmaar@hifiklubben.nl
  • Website https://www.hifiklubben.nl/winkels/alkmaar/
Contact opnemen

Openingstijden

Maandag:         Gesloten
Dinsdag:           10:00 – 18:00
Woensdag:       10:00 – 18:00
Donderdag:      10:00 – 18:00
Vrijdag:             10:00 – 18:00
Zaterdag:          09:30 – 17:30
Zondag:            Gesloten