Eringa Geluid

WELKOM BIJ ERINGA GELUID

Dienstverleners in hifiaudio en video.

In bijzondere tijden als deze realiseren meer mensen zich wat muziek met hen doet. Werk je de hele dag thuis ? Er komt een moment van verlangen naar goed geluid.“Eringa, we zouden al een hele tijd naar je toe. Onze versterker vertrouw ik niet. “

De eigenaar van twee Pizzaria’s in Leeuwarden – die het bepaald niet fijn heeft gehad, loopt door onze zaak en roept : “Nog nooit heb ik Edith Piaf goed kunnen horen. En hier kan het !  “.Willen we nog meer ‘uit het leven gegrepen ? ‘‘Eringa, ik vind het wel goed, maar niet mooi. Vraag ik nou te veel ? ‘"Method, not Madness ‘. Nee, u vraagt niet te veel. Wij delen met elkaar de passie voor muziekbeleving.

HIFI : MAD, BAD or DEAD ? Volstrekt niet !

Hifi verdient meer dan ooit de aanpak van een goede dienstverlener. ‘ Wat is uw probleem ? Waarmee kunnen we u van dienst zijn ?  ‘Geen vodoo , maar heldere demo’s met tekst en uitleg in gewone mensentaal. Hifi verdient ook de steun van een betrouwbare fabrikant/toeleverancier. Correcte prijsvorming, royale after-sales. Hoezo ‘updates, die we niet meer doen” ? En dat terwijl de techniek nog jaren mee kan. Hifi mag als streven naar ….. ook best opkomen voor zinnig omgaan met energie en grondstoffen. Weg met de wegwerpmaatschappij – ook waar het menselijke verhoudingen betreft.

Welkom bij Eringa Geluid voor de “ Eringa Methode in Beeld en Geluid “

Adres

Oostergrachtswal 125A
Leeuwarden - Leeuwarden
8921 AC - Netherlands

Bekijk adres >

Contactinformatie

  • Telefoonnummer: +31(0) 58 213 87 87
  • E-mail: info@eringa.eu
  • Website https://www.eringa.eu/

Openingstijden

Maandag:         Gesloten
Dinsdag:           13:00 – 17:30
Woensdag:       13:00 – 17:30
Donderdag:      10:00 – 17:30
Vrijdag:             10:00 – 17:30
Zaterdag:          10:00 – 17:00
Zondag:            Gesloten