Speaker toepassingen

Er is meer: speaker toepassingen

Het perfecte geluid ontstaat als een speaker voor specifieke omstandigheden ontwikkeld wordt. Juist daarom hebben we voor iedere speaker toepassing een eigen productlijn. Hiermee zorgen we ervoor dat de mogelijkheden van elke ruimte volledig benut worden. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat eventuele beperkingen hun invloed verliezen. Dus of het nu om uw woonkamer, badkamer of tuin gaat, onze speakers bezorgen u de ultieme geluidservaring.

Badkamer

Ontdek hoe u optimaal kunt genieten
van de ontspanning die u verdient.

Woonkamer

Kies voor compromisloze kwaliteit
die al uw verwachtingen overtreft.

Tuin

Breng met ons assortiment het buitenleven
op een geheel nieuw niveau.

Meer weten over onze speaker toepassingen?

Onze speakers en subwoofers zorgen voor een instant upgrade van uw woongenot. Binnen of buiten, de juiste geluidsbeleving maakt elke ruimte mooier. Zeker als u kiest voor een speaker die specifiek ontwikkeld werd voor een ruimte in of rondom uw huis, komt ons geluid tot zijn recht.

Omdat een badkamer beduidend andere akoestische voorwaarden kent dan bijvoorbeeld een woonkamer of tuin, is het goed om de mogelijkheden te kennen. Daarbij staat u er niet alleen voor. Kunnen we u helpen met een geluidsplan op maat? Wilt u graag overleggen over de mogelijkheden en uw specifieke wensen? Wij horen graag van u.

Ook onze dealers denken graag met u mee. Bij hen vindt u ook diverse proefopstellingen. Dan ziet, maar vooral hoort u onze speakers – in welke toepassing dan ook – in de praktijk. Dat maakt de keuze ongetwijfeld eenvoudiger. Ook kunnen onze dealers u helpen bij het selecteren van de perfecte samenstelling van onze producten voor uw ruimte. Via de knop hieronder kunt u eenvoudig en snel zoeken naar een dealer bij u in de buurt.