Thuisbioscoop

Home Cinema

Beleef films en series in uw home cinema als nooit tevoren. Verlies uzelf in beeld en geluid om voor een paar uur de wereld om u heen volledig te vergeten.
Met ons assortiment bereikt u de ultieme geluidservaring.

Ontworpen om te presteren

CT800

Onze CT800-serie combineert de kracht van referentie-kwaliteit, helderheid en controle met een ontwerp dat in elke ruimte op maat ingebouwd kan worden. Eenmaal geïnstalleerd zijn de luidsprekers vrijwel onzichtbaar. Maar wat onmogelijk genegeerd kan worden, is het geluid. U ervaart alles, van het gebulder van een straalmotor tot het kraken van een traptrede in buitengewone, levensechte driedimensionale details.

Volledige integratie

CT700

De CT700-serie vertegenwoordigt niets minder dan een revolutie in wat er bereikt kan worden met beperkte ruimte en budget. CT700 zorgt voor een bioscoopgeluid dat levensechter, intensiever en krachtiger klinkt dan u ooit voor mogelijk had gehouden in deze prijsklasse. Geen concessies: met een CT700-systeem krijgt u niets minder dan een echte bioscoopbeleving in uw eigen woning.

Uw eigen filmbeleving

Van knusse tv-kamer tot indoor thuisbioscoop; met onze producten beleeft u films zoals u het wilt.
Op de popcorn na, hoeft u nergens meer aan te denken.

Het geluid maakt het verschil

U vergeet de wereld om u heen met het geluid van onze speakers en subwoofers. Beleef
de film zoals de regisseur het bedoeld heeft.

Meer weten?

Met de juiste keuze maakt u het verschil tussen thuis films kijken en thuis films beleven. Wij helpen u bij het maken van die keuze door een advies dat aansluit bij uw behoeften en wensen.
U kunt hiervoor terecht bij onze adviseurs of onze dealers.